Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > El circ a Catalunya > Recursos i documentació

Recursos i documentació

Mostrant de 1 a 2 de 2 entrades disponibles.

RSS
 • Llei de modificació de l’article 6 del text refós de la Llei de protecció dels animals (aprovada el 22 de juliol de 2015)

  Llei de modificació de l’article 6 del text refós de la Llei de protecció dels animals (aprovada el 22 de juliol de 2015)

  Diari de sessions corresponent al debat i votació de la llei

 • Marc legal dels circs amb vela que actuen a Catalunya

  El Departament de Cultura i l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, que cohesiona el col•lectiu de treballadors d’aquesta disciplina artística, van impulsar l’elaboració del Pla integral del circ, aprovat el 12 de març de 2008. La missió d'aquest pla és proveir un marc estable perquè la formació, la creació,la difusió, la producció i la projecció internacional del circ es facin en les condicions adequades i perquè tots els ciutadans puguin gaudir-ne.

  Una de les prioritats del Pla integral del circ és dotar la professió d’un marc legal. Actualment, però, ja existeix una normativa pel que fa a la relació entre els circs de vela i els municipis catalans que acullin les seves instal•lacions. Amb la voluntat d'ordenar i sintetitzar conceptes, i de ser una guia clara i pràctica que faciliti la comprensió d'aquesta normativa, el Departament de Cultura presenta el "Marc legal dels circs amb vela que actuen a Catalunya".

 1. << Anterior
 2. Següent >>
 3. 1