Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Cabaret Elegance a L´Hospitalet de L´Infant

Company/Entity:
Elegants
Starts:
30 July 2014 - 19:30h
Ends:
30 July 2014 - 20:30h
Address:
Plaça Berenguer d’Entença
Place:
L'Hospitalet de l'Infant
Price:
Gratuit

CABARET ELEGANCE

Desprès del tancament inesperat d’un important cabaret de luxe a Rio de Janeiro, 2 artistes guapos, simpàtics i encantadors, decideixen continuar amb l’espectacle tot i la negativa del cos de ballarines. Per completar la companyia, incorporen a “dues joves promeses”: el barman i el noi dels encàrregs. I quan un grup d’elegants crea un cabaret anomenat Elegance només podem esperar “elegància” a dojo.

Sí, senyores i senyors, el show dels Elegants és dels més guapos i sino esperin a veure el fabulòs número del trapeci triple, seducció 100% per tots els gèneres i públics.  El barman aconsegueix realitzar el seu somni i el petit i rabasut noi dels encàrrecs  es converteix en el  monociclista més arriscat i més divertit de tots, buscant la complicitat del públic en cada una de les seves entrades, en el rol del còmic de cabaret que per la seva naturalesa li han otorgat.

Una escenografia original, una cuidada posada en escena, i una succesió de números  de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i verticals, i la comicitat com a lleguantge conductor.

Cabaret  Elegance   omplirà places i teatres, de dia i de nit  amb molt glamour, bon humor, elegancia i circ,  sobretot molt circ!

Related links