Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Course

Masterclass d'equilibris acrobàtrics, banquines i shomos la Companyia de Circ "eia"

Company/Entity:
Escola de circ Rogelio Rivel / cia de circ eia
Starts:
3 December 2011
Ends:
6 December 2011
Address:
Portlligat 11-15, 08042
Place:
Barcelona
Price:
200 €

Masterclass d'equilibris acrobàtics, banquines i shomos amb la Companyia de Circ "eia" Amb aquest intensiu volem oferir un perfeccionament de les tècniques dels Portés Acrobàtics i una iniciació a les tècniques de Banquina i Shomos (gronxadors).
Paral•lelament al treball tècnic, proposarem als alumnes confrontar-se amb aquestes tècniques d’una manera més creativa.
Pensem que és important transmetre des dels primers passos una actitud de curiositat cap a les infinites possibilitats que pot generar la trobada de dos o més cossos.
L’objectiu principal del curs serà per una banda donar als alumnes un vocabulari acrobàtic basat en la progressió tècnica i de l’altra banda oferir eines d’investigació i composició.
 

El curs serà impartit pels 4 artistes acrobàtics d’Eïa.
del 03/12 al 06/12
11-14h + 16-19h
Preu: 200 €
 

LA COMPANYIA
La Companyia Eïa sorgeix de la fusió de dos grups: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osim Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso y Frana), gràcies a les ganes d’explorar i confrontar les nostres maneres de fer circ. Es van conèixer sota la carpa de l’Escola de Circ Carampa (Madrid) i es retroben 4 anys després havent desenvolupat formes molt diverses de treballar la disciplina de portés acrobàtics, formant la companyia i creant l’espectacle Capas.

+ info a www.circoeia.blogspot.com

Assegurança obligatòria de 10€
Places limitades