Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Maravillas, 16è Circ d'Hivern

Company/Entity:
Ateneu Popular 9barris
Starts:
17 December 2011
Ends:
8 January 2012
Place:
Mercat de les Flors, Barcelona
Price:
TARIFA NORMAL 12€ / MENOR 14 ANYS 6€

Un any més, i ja en van 16, arriba el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9barris.
"Maravillas, 16è Circ d'Hivern" es presenta amb una novetat important, ja que el Mercat de les Flors ens acompanya en aquesta aventura i serà l'espai que acollirà aquest 16è Circ d'Hivern, a causa de les obres que afecten l'edifici on es troba l'Ateneu, fet que ens fa així enriquir-nos amb una nova experiència. Com cada hivern, ens fa molta il•lusió compartir plegats un cop més aquesta producció de nou circ, tot un referent a la cartellera de casa nostra pels volts de Nadal. Així "Maravillas, 16è Circ d'Hivern" serà des del 17 de de sembre de 2011 al 8 de gener de 2012 al Mercat de les Flors.
 

Les entrades ja són a la venda al web www.mercatflors.cat

De dissabte 17 de desembre 2011  a diumenge 8 de gener 2012
Mercat de les Flors 12 € / 6 € (fins als 14 anys)

Maravillas, 16è Circ d'Hivern és un espectacle que, en to de paròdia i amb molta irreverència, barreja estils i trenca les barreres artístiques de l'increïble món del circ. S'hi explica la fantàstica aventura d'una família, tercera generació d'artistes de circ i hereva de tota una tradició, que després de perdre la seva carpa i de veure com el món de l'espectacle avança a passes de gegant (però ells no tant...) decideixen provar d'adaptar-se als temps que corren i a les noves tendències escèniques. Per intentar descobrir què transcendeix avui en dia al món de l'espectacle, donaran un salt cap al desconegut, fent l'impossible per fusionar la tradició amb la modernitat.

Es tracta d'una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu d'artistes procedents de diferents companyies de circ com Los 2 Play, Duo Morosof, Circ Circ, Zimmermann-De Perrot o Los Gingers. Entre d'altres tècniques treballen les acrobàcies aèries, la màgia i les malabars.

Direcció Olivier Antoine Família Bolondo Blancaluz Capella, Julián González, Maximiliano Stia, Rafael Moraes, Ramiro Vergaz, Gustavo Arruda, Niko Costello, Silivia Compte, Anabel Labrador Disseny de llums Thierry Azoulay

Coproducció El Bidó de Nou Barris, Mercat de les Flors Amb el suport Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Ajuntament de Barcelona, INAEM Amb la col·laboració La Central del Circ, Fabra i Coats