Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

1 circ de llibres, de la Cia de l'home idea

Company/Entity:
Cia de l'home idea
Starts:
18 April 2015 - 19:00h
Ends:
18 April 2015
Address:
Can Gassol Pl. de la Pepa Maca, 15
Place:
Mataró
Price:
5€

L’Aula de Teatre celebra els seus trenta anys d’història. Per commemorar-ho s’ha programat aquest cicle per visualitzar alguns dels alumnes del centre que, passats els anys, han fet de les arts escèniques la seva professió.

Un espectacle de circ per descobrir els secrets de la lectura i el món de l’art. L’home idea està inquiet per saber per què els llibres atreuen tant. Com pot ser que la gent estigui quieta durant tantes hores llegint? A ell el que més li agrada és no parar de moure’s! Els espectadors hauran de descobrir què tenen els llibres que enganxen tant, i ho faran a través de diverses tècniques de circ –malabars, acrobàcia, roda de circ–, contes teatralitzats i música en directe.

Creador, malabarista i actor: Jordi Mas
Vibrafonista i compositor: Joan Cot

‘‘Per a mi l’aula ha estat el principi de voler posar-m’hi seriosament, l'inici del camí en el món de les arts escèniques pel qual viatjo, i pel on em sembla que viatjaré durant un temps. És el meu primer lloc de formació, per a mi va ser l’obertura de portes i el descobriment de llenguatges que hi ha dins el teatre. I recordo haver gaudit molt durant l’època que hi vaig ser". Jordi Mas

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró