Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other

Festival Ple de Riure

Company/Entity:
Diverses companyies
Starts:
14 July 2015
Ends:
19 July 2015
Place:
El Masnou

El Festival Ple de Riure va néixer, ara fa dinou anys, com un lloc de trobada estiuenc amb la cultura, en forma de teatre, circ i humor. Els seus orígens es troben en els fundadors de l’esdeveniment, el trio còmic Chapertons que, juntament amb l’Ajuntament del Masnou, van voler crear un espai únic que tingués com a objectiu fer riure als espectadors. Així començava el Ple de Riure: inicialment al pati del Casino del Masnou, per passar, a partir de la cinquena edició, a la Platja d’Ocata on s’ha consolidat com a indret principal i emblemàtic de la festa.

Enguany, arribem a la dinovena edició del festival i, de ben segur, continuarem dissenyant somriures per a tothom durant molts més estius.
 

Aquest any dins de la programació trobem 13 propostes de circ, música i humor. Dins de la porgramació de circ s'hi posrà veure el Marremangu de Pep Callau i els Pepsicolen, l'LP Mix de la cia. LP, Xarivari Blues de Circo Los, Post-clàssic de Tortell Poltrona, Walkman de Ganso&cia, Scratch! d'Acrobarouf, Piensa en Wilbur de Wilbur, Les Butors de Cirque Hirsute i per acabar, el Cabaret Ple de Circ de LACAM (Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou),