Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other

V FesticAM - Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta

Company/Entity:
Ajuntament d'Amposta i EtcA-Escola de teatre i circ d'Amposta
Starts:
11 October 2018 - 20:00h
Ends:
14 October 2018 - 00:00h
Address:
Pl. Ajuntament
Place:
Amposta (Terres de l'Ebre)

 V FesticAM 2018

El Festival Internacional de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta, és una proposta cultural i artística, que neix impulsat des de l’Escola de teatre i circ d’Amposta organitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta, amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre i convertir-la en un aparador de diferents propostes i projectes de circ i teatre d’arreu del país i també internacionals.

L’aposta per aquest projecte és una aposta per impulsar el teatre i el circ al territori de les Terres de l’Ebre, ser nexe d’apropament i ressò cap al sud, en el que compartiran protagonisme, per una banda, espectacles de companyies en les que hi ha una clara vocació per apropar llenguatges i fer aportacions innovadores en aquests camps, posant l’èmfasi en les arts de carrer i, per l’altra, creacions que neixen des d’escoles d’arts escèniques d’arreu de Catalunya. Per aquest motiu el Festival de Teatre i Circ, – festicAM-, és una mostra i també un espai de relació i diàleg, d’intercanvi i apropament.

El festicAM és una iniciativa de l’Escola de teatre i circ d’Amposta, coorganizat amb l’Ajuntament d’Amposta i amb la col·laboració del Departament de Cultura de les Terres de l’Ebre.

El festicAM és membre de la Plataforma Arts de Carrer de Catalunya que agrupa sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.
Oberta convocatòria per a companyies fins el 15 d'abril 2018. > http://www.amposta.cat/ca/registre/convocatoria-a-les-companyies-per-al-festicam-2018
Sigueu benvinguts tots i totes a aquesta festa de les arts escèniques... estem preparats!!

+ Info: www.etca.cat - www.amposta.cat

    Apte per a infants