Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other

Circ en Família a La Carpa Revolució de St. Pere de Ribes

Company/Entity:
Carpa Revolució
Starts:
10 March 2019 - 11:00h
Ends:
10 March 2019 - 13:00h
Address:
Carrer Major 110
Place:
St. Pere de Ribes

El diumenge 10 de març d''11 a 13 h Fes + Chapeau organitza juntament amb Xarxa d\'Espais de Circ de Catalunya Circ en Família a la #CarpaRevolució de Sant Pere de Ribes. Una activitat pensada perquè els infants, petits i grans puguin descobrir el món del circ.

ENTRADA GRATUÏTA
*TAQUILLA INVERSA mín. 3€.

#CircenFamília se celebrarà el segon diumenge de mes i els nens i nenes i els adults es podran iniciar en una o diverses disciplines amb l’ajuda de formadors/es.

La pràctica del circ, tant en grans com en petits, promou el desenvolupament d’habilitats físiques i expressives, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica. La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).
Us esperem a totes aquest diumenge!
#hofemperpassió #spribes

CARPA REVOLUCIÓ
Espai d\'intercanvi i connexió
artística professional.