Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Meeting

2n Encontre de Portés Acrobàtics a Cronopis

Company/Entity:
Espai de Circ Cronopis
Starts:
19 April 2019
Ends:
21 April 2019
Address:
C/ Toló 8-18
Place:
Mataró

Ja s’apropa l’EPA – Encontre de Portés Acrobàtics, esteu preparats?

Arriba la segona edició de la trobada de mans a mans de Cronopis, que es celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’abril a Cronopis, Espai de Circ de Mataró (Catalunya, ES). L’objectiu d’aquesta trobada és construir un espai d’intercanvi, aprenentatge i diversió entre amants i professionals d’aquesta tècnica, amb la proposta d’algunes activitats per part de l’organització però completament oberts a altres propostes que es vulguin compartir.

Seguint amb el camí iniciat l’any passat i amb ganes de millorar, l’equip dinamitzador de la trobada volem organitzar unes jornades molt completes. D’aquesta manera, els àpats corren a càrrec de l’organització, facilitant així la logística a la cuina i creant l’espai i el temps per conviure fora de les hores d’entrenament. Aquest any s’ha decidit endarrerir un mes l’esdeveniment per tal d’evitar el fred de la passada edició.

Així mateix, aquest any la inscripció a l’EPA inclou l’entrada a les gales que es duran a terme el divendres i el dissabte, amb la participació de nombrosos artistes de diferents tècniques. Aprofitem per anunciar que aquest any Cronopis serà la seu del Dia Mundial del Circ de Catalunya, amb la programació de diversos espectacles i tallers que es realitzaran durant les dues primeres setmanes d’abril en diferents punts de la ciutat.

Cal recordar que totes aquestes activitats són possibles gràcies a les instal·lacions de les quals disposa Can Fugarolas, espai autogestionat que engloba diverses associacions de caire cultural i en el qual es troba Cronopis. Com bé sabeu, l’autogestió implica la col·laboració de tots/es els/les usuaris/es, i és per això que es demana als participants a la trobada que entre tots/es mantinguem els espais nets i endreçats.

Recorda que les places són limitades i que la inscripció es tanca el 5 d’abril!! Podeu seguir totes les novetats que anirem compartint a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/events/362841944501401/

No dubteu a escriure’ns per qualsevol dubte o informació a epacronopis@gmail.com.

Salut i Circ!
Cronopis, Espai de Circ a Mataró