Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

El Mêtre de cia JAM a Bellver de Cerdanya amb Pobles de Circ

Company/Entity:
Cia JAM
Starts:
8 August 2021 - 17:00h
Ends:
8 August 2021 - 18:00h
Address:
Plaça del Mercat
Place:
Bellver de Cerdanya

“El Mêtre” de cia JAM
Una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-robes, un rellotge i un MÊTRE: “Vine i observa. Et convido al meu món!”.El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa.

Pobles de Circ, una mesura del Pla d\'Impuls del Circ 2019-2022

Aquest espectacle forma part de la programació de Pobles de Circ, una de les mesures del Pla d\'Impuls del Circ 2019-2022.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Related links