Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

NUYE de Companyia de Circ "eia" a Fira Tàrrega

Company/Entity:
Companyia de Circ "eia"
Starts:
11 September 2021 - 13:00h
Ends:
11 September 2021 - 19:30h
Address:
Col·legi Sant Josep, C/Mare Vedruna s/n
Place:
Tàrrega
Price:
15 euros

Dues funcions:

13h

19.30h

NUYE és un projecte de creació per sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella.


La nostra societat ha incorporat una visió profunda i oberta de les parelles, que prenen múltiples formes: home i dona, dues dones, dos homes, dues persones no necessàriament lligades a un d’aquests gèneres…

Al mateix temps, com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el nostre dia a dia. Estem constantment en contacte amb l’altra persona, ens toquem i ens comuniquem molt profundament de manera no verbal… Sempre estem gestionant els estats d’ànim, la càrrega física i les emocions de l’altre.

Però l’obra artística és mirall de la societat i la realitat ha anat modificant el nostre procés de creació. En un moment com l’actual, en què l’aïllament ens ha estat imposat, creix la introspecció i la recerca interna. Alhora, el contacte amb l’altre esdevé més valuós que mai. Anar i venir entre un mateix i els/les altres, en una recerca constant per completar-nos, és l’eix d’aquesta proposta circense i coreogràfica.

Tot té lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí, i que, com nosaltres, té moltes cares.

NUYE Foto Maite Caramés NUYE Foto Maite Caramés