Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other

Festival Escena Poblenou

Company/Entity:
Diversos artistes i cies
Starts:
17 October 2012
Ends:
21 October 2012
Address:
Escena Poblenou, c. Pallars, 277;
Place:
08005 Barcelona
Price:
Diversos preus

Dansa, circ, instal·lacions, música, humor, espectacles itinerants o per compartir en família, vídeo-dj i performances...


El Festival de creació contemporània Escena Poblenou segueix creixent i aquesta tardor treu al carrer el seu caràcter obert, multidisciplinari i participatiu amb una programació que suposa la continuació d'un projecte cada cop més assentat a Barcelona i que es bifurca en múltiples col·laboracions artístiques també al llarg de l'any.

Així, les residències de creació concedides aquest any en aliança amb la Central del Circ, El Graner i l'Antic Teatre permetran que Arritmados, Umma Umma Dance + Manuel Rodriguez i David Franch + Esther Moreno estrenin creacions durant el festival.

El nou espai del festival a l' Hangar, serà a més del punt de trobada entre públic i artistes, un lloc on degustar creacions de formats i llenguatges diversos. Per altra banda, el centre cívic de Can Felipa, la sala polivalent de la Universitat Pompeu Fabra, el Centre Moral, el Casino de l'Aliança i diverses places i parcs del Poblenou acolliran, també, aquesta nova edició d'un festival amb vocació d'afavorir la creació de nou públic per a unes arts en constant recerca i evolució.

Els preus populars i la gratuïtat de moltes activitats que es troben a l'avantguarda escènica fan del festival Escena Poblenou un dels més participatius de Barcelona.

Escena Poblenou
 

Related links