Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Devoris Causa d'Escarlata a Porqueres

Company/Entity:
Escarlata
Starts:
7 December 2022
Ends:
8 December 2022
Address:
C/ Mercè Rodoreda, 5 17834 Porqueres
Place:
Porqueres
Price:
10€

Devoris Causa a Porqueres del 7 al 8 de desembre

Horaris dels dos dies

17h30 i 20h (en total quatre passis)

"Una experiència caníbal-verduresca a l'interior d'una carpa de circ"

La vida i la transformació dels aliments són l'eix principal d'una trama amb arrels verdulaires que es transformen gràcies a l'enginy dels dos protagonistes, manipuladors de conceptes, d'elements i d'aliments. Un clam a la llibertat i a la imaginació que té lloc en un espai ben singular: l'interior d'una carpa de circ.

La manipulació d'elements serveix per explicar una història cruel i quotidiana amb els perfums més saborosos de la cuina. L'experimentació en el moviment i l'aprofundiment en la dramatúrgia d'uns personatges que supuren circ pels porus condimenten la història de forma agredolça, picant, amargant i fins i tot, salada. Uns personatges que, per sobre de tot, desprenen amor.

No és un espectacle culinari ni de circ ni de dansa ni de teatre; és un convit a un ritual quotidià farcit d'intriga, de tastets, de proeses, de moviment i de drama.

Aquest any, els Escarlata han estat de residència artística al Centre Cívic de Porqueres per enllestir el seu últim projecte i, durant la Festa Major de Miànigues, més de 60 persones van poder assistir als assajos oberts de la grUtesca.

Es tracta del seu espectacle més reconegut, que fa més de deu anys que es va estrenar i ja compta amb més de cinc-centes representacions.

Related links