Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other

ARRITMADOS estrena MENÁS A TRUA, al Festival Escena Poblenou

Company/Entity:
LA CENTRAL DEL CIRC al Festival Escena Poblenou
Starts:
18 October 2012 - 19:30h
Ends:
21 October 2012 - 17:00h
Address:
Plaça Can Felipa
Place:
Barcelona
Price:
Gratuït

La jove companyia de circ Arritmados, amb recent residència a Barcelona proposa la seva nova peça "Arritmados...en Menash a trua" per ser presentada al Festival com a resultat de la residència de creació atorgada conjuntament entre Escena Poblenou i La Central del Circ.

Que dolç és viure l'èxit no? Dolç i efímer, al mateix temps...
Després del triomf del nostre primer espectacle, "...reparte amor", Arritmados vam disfrutar d'uns anys daurats amb premis, entrevistes, festes glamouroses, grades plenes de públic,...i inclús es va arribar a fer una pel·lícula.
Però un fatídic dia, el telèfon va deixar de sonar, al gmail no hi havia cap "rebut" , i el blog ja no rebia visites. Ens ho vam haver de vendre tot; la carpa, els diamants, els cotxes luxosos la mansió de Miami Beach,... Altres haurien abandonat, però nosaltres no!

A alguns els hi pot semblar màgia, a d'altres economia de recursos en èpoques difícils, per a uns altres és, simplement, estupidesa. Tornem amb "menash a trua"!

Sigueu benvinguts...al CIRC! (o al que en queda)

(i per favor, si alguna persona està pensant fer mudances o necessita realitzar algun transport pesat, per favor, es poden dirigir al mateix número de contacte. Gràcies)
Arritmados...Portes y Mudanzas
649748397/679575925

Que comenci l'espectacle!