Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Després de tot de Cia. Psirc a Granollers

Company/Entity:
Cia. Psirc
Starts:
28 January 2023 - 20:00h
Ends:
28 January 2023 - 21:00h
Address:
C/ Torres i Bages, 50 - Teatre Auditori Granollers
Place:
Granollers


Després de ToT
De la compabyia Psirc
Teatre Auditori de Granollers
dissabte, 28/01/2023 20.00 h


Com seríem enmig d'un pantà, acompanyats de mosques i perruques, cigonyes i sabates, ulleres de sol i l'eco d'una òpera que es repeteix constantment? Aïllats del google maps, ens atreviríem a cantar i faríem raves efímeres, tan efímeres com les nostres vides, manipulades pel pas el temps i la ignorància de tot allò que ens espera. El temps passa i se’ns va la vida i, després de tot, ens abraçaríem per continuar sentint-nos vius i humans.  
 
Amb aquesta sinopsi es presenta Després de ToT, una proposta dura i crua, però també plena de poesia, que parla sobre la societat en què vivim i de la humanitat de la qual, vulguem o no, en formem part. Espectacle fruit d’una saga de 5 episodis, unitats dramatúrgiques no consecutives, que ens porta a repensar-nos, a preguntar-nos per la por o l’aversió que ens causa el que considerem marginal, però també per l’atracció o, fins i tot, la veneració que ens genera.

Espectacle coproduït pel Grec 2022 Festival de Barcelona; PSiRC; La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance; Nilak, circ teatre itinerant, i Fira Trapezi Reus.

Un espectacle sobre la (im)potència o la (im)possibilitat que té el marginal per existir