Masa Madre de Cia. CAÍ a l'Estruch

Inici:

Final:

C/ Sant Isidre 140. L'Estruch. Sabadell

Masa madre és un espectacle de circ en què es combinen les tècniques aèries, el text i el moviment, amb l’objectiu de fer les delícies dels espectadors de més de 5 anys. Una proposta que ens evoca tot allò que ens manté vius i que és en constant desenvolupament, des del naixement fins a la mort.

Com la vida d’un pa, que neix de la massa, se’n separa quan es cou i madura, es va endurint i va canviant segons el destí que li espera, ja que el podem tallar de diferents maneres, sucar, ratllar, transformar en una torrada de Santa Teresa..., de la mateixa manera, les dues protagonistes d’aquest espectacle es qüestionen si el destí de les persones és néixer, reproduir-se -o no- i morir.

Fitxa artística
Companyia Caí, idea original
Sabrina Catalán i Elia Pérez, intèrprets
Companyia CAí i Raül García, escriptura
Raül García, direcció
Cata Aguayo, acompanyament artístic
Mateo Martínez, disseny d’il·luminació i composició musical
Jose Luis Sánchez @sinjotaselecta, fotografia

Durada: 1 hora

Col·laboradors:
Central del Circ, Ateneu Nou Barris, Teatro Circo Price, La Grainerie (Tolosa de Llenguadocv), L’Estruch, Circo Red Market, Sala Inestable. Nave del Duende. Teatro Café de las Artes, CRAC (Espacio Único), Col·lectiu Frenetic, Companyia Maintomano, Espacio de Creación El Tingladu, Carpa Revolució i Festival Fest+Chapeau


Preu

10€


Compartiu aquest esdeveniment