Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > El FesticAM estrena NAQBA, l'últim vals, d'Oriol Escursell

Circus news

<< Other news Circus

El FesticAM estrena NAQBA, l'últim vals, d'Oriol Escursell

El FesticAM, festival d’arts escèniques d’Amposta, estrena el pròxim divendres 13 d’octubre  l’espectacle NAQBA, el darrer vals, de la companyia Oriol Escursell. La peça,  és un espectacle de circ i dansa que parla d’una situació de sentència a mort en un conflicte bè•lic i de les relacions que es creen entre els que es queden i els que ja no hi són. En ell trobem trapezi fix, trapezi volant i perxa xinesa, a més de text i dansa. Els intèrprets de l’espectacle són Miguel Fiol, Joana Olasagasti, Jorge Albuerne, Griselda Juncà, Sabrina Catalán, Joan Lavandeira i Oriol Escursell, director de la peça.


El FesticAM està organitzat per l’escola de Teatre i Circ d’Amposta, l’ETCA, i també ha programat altres espectacles per al cap de setmana del 14 d’octubre, com un creat per la mateixa escola titulat "Mare Coratge: desconstruint una guerra", és una versió lliure del clàssic del sXX "Mare coratge i els seus fills de Bertolt Brecht.


Com en altres edicions la Xarxa Amposta estarà present amb la programació d’un espectacle de sala a La Lira titulat «Mòbil» de la Guasa Circo.