Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Obertes les inscripcions pel cinquè Encuentro Estatal de Cirqueras

Circus news

<< Other news Circus

Obertes les inscripcions pel cinquè Encuentro Estatal de Cirqueras

La trobada anual del Col·lectiu Cirqueras torna aquest mes d'octubre amb la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 8 al 10 d'octubre a Ponferrada. Aquesta trobada s'emmarca en el Festival "Sin Red" i té com a objectiu connectar a dones i altres persones que no s'identifiquen com a homes cis vinculades amb el circ de tot l'Estat per crear un espai segur de coneixement, reconeixement i reflexió sobre diferents temàtiques. Entre d'altres aquests temes són la visibilització del treball col·lectiu, la gestio dels múltiples rols que s'exerceixen per part d'aquest col·lectiu en el món del circ o la participació i acció en espais on tenen una representació minoritària, entre d'altres.

A més, el dia 8 d'octubre es podrà veure l'espectacle "Kaldi" i el dia 10 s'organitza una Gal·la de Cirqueras en el marc del festival "Sin Red", inclosos en el preu d'inscripció a la trobada.

En AQUEST ENLLAÇ trobareu el formulari d'inscripció amb més informació, la data límit és el 31 de setembre. Recordeu que a causa de les limitacions d'aforament per la COVID-19 les places són limitades. El mail de contacte és cirqueras@gmail.com.