Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Un nou festival de circ a Figueres

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals

Un nou festival de circ a Figueres

El primer cap de setmana de març neix a Figueres un nou festival de circ a Catalunya. Es tracta del I Festival Internacional del Circ Castell de Figueres que, a imatge dels festivals de WuQiao, Budapest, Montecarlo o París, Figueres oferirà una finestra al món per a la promoció i la difusió de les arts circenses. 

El Festival Internacional del Circ Castell de Figueres, dirigit per Genís Matabosch, neix amb l’ambició de presentar a cada edició les 22 millors atraccions mai vistes en els circs europeus. Un total de 52 artistes de 13 països competiran davant un jurat internacional format per 18 importants directors i experts en circ vinguts d'arreu del món. Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell) i la final (espectacle Or) es realitzen sota la Gran Carpa Blanca, amb capacitat per 1.480 espectadors, plantada al bell mig de l’imponent Pati d’Armes de la major fortalesa europea del segle XVIII: el Castell de Sant Ferran.

En aquesta primera edició, l’espectacle convidat fora de competició i sobre l’escenari del Teatre El Jardí serà el Concert – Espectacle ‘La Música en el Circ’ a càrrec de l'orquestra de circ dirigida pel francès Carmino D’angelo. D’altres activitats paral•leles destacades són la Fira Internacional de Col•leccionisme de Circ, presentacions de diversos llibres, una mostra de films documentals i un total de cinc exposicions.

Related links