Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Arriba la 8a edició de l'1, 2,3 del Pallasso de Tiana

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals - 27/06/2012

Arriba la 8a edició de l'1, 2,3 del Pallasso de Tiana

Arriba la 8a edició de L'1,2,3 del Pallasso- Festival de Circ de Tiana que tindrà lloc el 30 de juny i 5,6,7 i 8 de juliol amb un reconeixement públic sota el braç, el Premi FAD 2012 – Sebastià Gasch APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT atorgat per l’Associació Foment de les Arts i el Disseny.

El Festival dirigit i organitzat per De Mortimers, companyia d'humor, circ i música, juntament amb Can Boter, centre de creació, i l'Ajuntament de Tiana compta un any més amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona.

Nascut a la memòria de Joan Armengol i Moliner, pallasso, pedagog i activista cultural, l’edició 2012 proposa cinc dies de música i circ a l'aire lliure i a la vela que s’instal7la com es tradició a la zona poliesportiva de Tiana.

En el context socioeconòmic actual, el Festival s’adapta per afrontar la nova edició. En un format més auster, enguany s’ha centrat gairebé tota l’activitat a la zona poliesportiva, a excepció de l’acte inaugural que tindrà lloc a diversos indrets de Tiana. Els espectacles gratuïts seran a l’exterior de la vela i com és habitual l’entorn estarà ambientat i comptarà amb la parada de L’1,2,3 i el servei de bar.

De nou, acrobàcies, trapezi, humor, contes, la gala i instal·lacions per fer gaudir al públic de totes les edats. Amb la major part de les creacions de facturació catalana al Festival hi haurà dues estrenes, ‘Pelat’ de cia. Daraomai a càrrec de Joan Català i ‘No et fiquis això a la boca’ de cia. Les Dessous de Barbara, francoespanyola. També una preestrena, ‘Salsa’ de la cia. maresmenca Volaquivol. De nou, la setmana del 2 al 6 de juliol arribaran els tallers de circ adreçats als més petits.

I el mateix dia 2 de juliol l’organització i tots els amics i col·laboradors del Festival seran presents a l’acte de lliurament dels Premis FAD Sebastià Gasch per recollir el Premi Aplaudiment a la Creació Emergent i que ja lluirà durant l’edició 2012. Premi que l’any 2003 va rebre a títol pòstum Joan Armengol i Moliner per la seva trajectòria en pro del circ.