Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > ATENCIÓ: A TOT EL SECTOR DE LA CULTURA! Convocatòria per al dimecres 24 a les 10h davant del Departament de Cultura

Circus news

<< Other news Sector

ATENCIÓ: A TOT EL SECTOR DE LA CULTURA! Convocatòria per al dimecres 24 a les 10h davant del Departament de Cultura

"Associacions, artistes independents i institucions cultural ens estem mobilitzant, a través de grup # 8octubre, per a trobar una solució a la situació d'indefensió en què ens trobem davant la possibilitat d'ajornament dels pagaments de les ajudes concedides pel l'OSIC al 2012 .

Aquest dimecres 24 d'octubre un grup de representants del sector cultural -elegits per assemblea a la darrera trobada de 8octubre-, es reuniran amb el conseller de cultura, Ferran Mascarell, per a traslladar la situació del sector i les problemàtiques comunes. Els que no estarem a la taula de la reunió, estarem al carrer, a la mateixa hora. Ens concentrem davant del Departament de Cultura per a recolzar la reunió, en silenci, i esperar la resolució de la reunió. Quan finalitzi la reunió els assistents ens explicaran les conclusions extretes, i atendran als mitjans de comunicació. .

Creiem que és una situació que ens afecta a tots, subvencionades i licitadors, estructures i artistes, amb llarga història i emergents, que condueix a la destrucció del teixit cultural del territori i cancel·lar el treball realitzat en els últims anys.

Per tot això, posarem el cos aquest dia i en aquest lloc. Hem d'intentar ser molts, així que anem a difondre la paraula!

Esperem a tot el SECTOR CULTURAL, independentment de la disciplina o ocupació.

http://8octubre.wordpress.com/2012/10/16/adhesion

Related links