Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Èxit del primer casal de circ de Associació Cronopis, Circulant, circ en moviment i l'Aliança Mataró

Circus news

<< Other news Circus - 11/01/2012

Èxit del primer casal de circ de Associació Cronopis, Circulant, circ en moviment i l'Aliança Mataró

La iniciativa del casal de circ, organitzat per primera vegada per Associació Cronopis, Circulant, circ en moviment i Aliança Mataró, per oferir a les famílies una activitat formativa i lúdica a la ciutat ha estat molt ben acollida i l’han gaudit un total de 32 participants d’entre 4 i 11 anys.
Els dies no festius del 24 de desembre al 4 de gener els petits artistes han pogut experimentar la pràctica dels malabars, els equilibris, els aeris, el màstil i tallers com la descoberta dels elements d’un circ, maquillatge, màscares, construcció de malabars o construcció de disfresses entre altres.

El casal oferia diferents opcions alhora d’inscriure’s-hi (tot el casal, només algunes dies, només matins, tardes, ...), sent les activitats autònomes unes de les altres. La flexibilitat en participar-hi ha estat molt ben valorada per les famílies com a facilitadora en l’organització familiar.

L’activitat ha tingut lloc en diversos espais del Casal Aliança transformats per la pràctica del circ i a l’espai de Cronopis, adequat per gaudir de les tècniques aèries. La satisfacció tan de pares i de les criatures feta arribar en forma de somriures i valoracions amb una mitjana de 9 sobre 10 ha animat als organitzadors en pensar en futures edicions.