Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > "Retalls" de La Central del Circ, una de les quatre propostes de circ del Festival Grec

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals - 03/06/2013

"Retalls" de La Central del Circ, una de les quatre propostes de circ del Festival Grec

Del 10 al 13 de juliol, el Mercat de les Flors acolirà Retalls, una proposta conjunta sorgida de La Central del Circ on es podran veure les companyies La Clandestina, Estropicio, Psirc i Nacho Flores. Entre el 2011 i el 2012 tots ells han participat en algun programa de residències de creació a La Central del Circ.
http://grec.bcn.cat/programa/retalls


Aquesta és una de les quatre propostes de circ que ha programat el Festival Grec de Barcelona per aquest any.
La companyia australiana Circa obrirà el Festival els dies 1 i 2 de juliol amb “Opus”, en què catorze artistes de la companyia que protagonitzen un espectacle basat en els quartets de corda de Xostakóvitx interpretats en directe pel Quatuor Debussy,
http://grec.bcn.cat/programa/opus


Arbitrats per Pep Callau i amb Sabanni fent de línier i el músic Lluís Rodríguez afegint-hi emoció, els pallassos Jordi Martínez, Merche Ochoa, Alba Sarraute, Claret Clown, Lola González, Cristi Garbo, Pere Hosta i Tortell Poltrona competiran en enginy, rapidesa i agilitat mental amb una única finalitat, fer-vos riure i, de passada, aconseguir que els concediu la millor puntuació. Un Matx de pallassos dirigit per Tortell Poltrona i Montse Trias que es podrà veure els dies 11 i 12 de juliol.
http://grec.bcn.cat/programa/matx-de-pallassos


I per acabar el festival, més circ, la companyia My! Laika torna al Grec per oferir Popcorn Machine (A domèstic Apocalypse) els dies 30 i 31 de juliol. http://grec.bcn.cat/programa/popcorn-machine-domestic-apocalypse

En aquests Espectacles, els socis de l’APCC podrán adquirir una entrada a 6 euros i un descompte del 50% per l’acompanyant al mateix espai, el dia de l’espectacle.

 

Related links

Els artistes de Retalls