Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Amb una jornada professional, amb participació de l'APCC, s'engega avui el 24e Festival Al Carrer de Viladecans

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals - 05/07/2013

Amb una jornada professional, amb participació de l'APCC, s'engega avui el 24e Festival Al Carrer de Viladecans

El Festival Al Carrer de Viladecans celebrarà del 5 al 7 de juliol de 2013, la seva vint-i-quatrena edició tornant a omplir els carrers i places de la ciutat d’emoció, diversió i art.

En la seva 24ena Edició, el Festival Al Carrer de Viladecans ofereix una renovada àrea professional als programadors, institucions, associacions, companyies, artistes…, és a dir, a tots aquells professionals que assisteixen a aquest esdeveniment.

La jornada ha iniciat la seva activitat a les 10.30 hores amb dos tallers pràctics simultanis. El primer està destinat a tècnics i programadors municipals a càrrec de Jordi Bertran i amb la col·laboració de l’ODA de la Diputació de Barcelona, i tractarà la normativa de seguretat en espectacles i activitats a la via pública. El segon, destinat a professionals de les arts de carrer, impartit per l’advocada Cristina Calvet i realitzat per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i que porta com a títol “Com puc contractar i ser contractat en el sector artístic cultural?” A les 16.00 hores començarà una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts del carrer, on hi participaran Marta Almirall, cap de Festes i Cultura Tradicional de l’Icub de l’Ajuntament de Barcelona, Toni Cabré, cap de l’Àrea d’Equipaments i Xarxes de Difusió de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Gilabert, vocal de l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Els Públics (TTP), Oriol Martí, gerent de FiraTàrrega, Sònia Martínez, vocal de la junta de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APPC), i Mireia Sabaté, cap de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Moderarà David Ibáñez, Director Artístic de Factoria d’Arrel – Fira Mediterrània de Manresa.

La jornada finalitzarà amb la cloenda a càrrec de Carles Ruiz i Novella, Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, Jordi Sellas i Ferrer, Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig i Gordi, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, José Luis Atieza Ferrero, Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Viladecans, i Mireia Hernández i Hernández, Diputada Adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, donant pas a la inauguració del Festival Al Carrer 2013.

La programació del Festival inclou 44 espectacles, amb una gran presència del circ. Consulteu al web la programació completa