Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > El Festival Ple de Riure porta aquesta setmana 11 companyies al Masnou en la seva 17a edició

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals - 22/07/2013

El Festival Ple de Riure porta aquesta setmana 11 companyies al Masnou en la seva 17a edició

El Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou pLe dE RiUre tindrà lloc del 23 al 27 de juliol i, un any més, es farà present a diverses places i carrers del Masnou i al davant del baixador d’Ocata, on s’instal·larà la vela del Ple de Riure que tant el distingeix.
 

La programació del Festival, nascut i arrelat al Masnou, és una bona combinació d’espectacles i propostes on la comicitat hi és present en format de monòleg, circ, titelles, màgia o animació musical.
 

El Ple de Riure arriba a la 17a edició, plenament consolidat, a les portes de ser major d’edat, sent una aposta de l’Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona i Departament de Cultura sota la direcció artística de Chapertons.

11 companyies conformen el Ple de Riure d’enguany, 4 d’elles internacionals, amb una oferta de 12 espectacles i un programa de 21 actuacions en total. Amb una vela de circ de mides gairebé similars a la de l’any anterior, amb un aforament per 450 persones, i espectacles diaris a places i carrers del 23 al 27 de juliol es preveu una assistència superar els 8.000 assistents, la xifra de públic de la passada edició.

Dins del programa trobem les propostes de circ de Circo Los i Els elegants i el cartell fa un homenatge al pallasso Monti, que hi havia d'actuar.

Per primera vegada el Festival inclou un Concurs d'Aparadors Plens de Riure adreçat als comerços i restauradors del Masnou.

Detall del cartell