Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Cada primer diumenge de mes espectacles de circ a Mataró

Circus news

<< Other news Circus - 01/10/2013

Cada primer diumenge de mes espectacles de circ a Mataró

Arriba la 4a edició de Mataró, circ al casal!, un cicle estable de circ amb espectacles per a tots els públics cada primer diumenge de mes a les 12h al Teatre Casal Aliança (c.Bonaire, 25 de Mataró). El cicle permet anar descobrint amb cada actuació diferents disciplines pròpies del món del circ: malabars, equilibris, monocicles, acrobàcies, humor, gest, … Els espectacles programats són “Wanted” de la cia. El Otro (diumenge 6 d’octub re), “L’home roda” de Professor Karoli (diumenge 3 de noviembre), i "The Flamingos" de Los Herrrerita (diumenge 1 de novembre).


Aquest any i, gràcies als col.laboradors l’entrada permetrà participar a un sorteig que tindrà lloc al final de cada funció.


El preu general de l’entrada es de 7€ però hi ha descomptes en abonar-se o comprant l’entrada als espais dels col•labordors.


El cicle està organitzat per l’Aliança Mataró i Circulant,circ en moviment! Hi col•laboren Associació Cronopis, Artijoc jocs i joguines, Consultori Dr. Saltor, La Iogurteria Granja Armengol,kangurs espai docent i lúdic, Tànit Cultura i Sortim amb Nens
 

Related links

L'espectacle