Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > El dia 10 de desembre se celebra l'Assemblea extraordinària per a renovar la junta directiva de l'APCC

Circus news

<< Other news APCC - 29/11/2013

El dia 10 de desembre se celebra l'Assemblea extraordinària per a renovar la junta directiva de l'APCC

L'actual Junta Directiva de l'APCC acaba el seu mandat el proper 14 de desembre de 2013 i és per aquest motiu que, i d'acord amb els estatuts, es convoquen eleccions a tots els seus càrrecs. Totes les persones que vulguin formar part de la nova Junta Directiva de l’APCC poden presentar la seva candidatura fins aquest dimarts 3 de desembre. Si algun soci s'hi vol presentar individualment, en pot informar a l’oficina i ho farem saber a les candidatures que es presentin.

L'assemblea extraordinària per a elegir una nova junta de l’Associació serà dimarts 10 de desembre a les 15h a La Central del Circ, amb el següent ordre del dia:

• Presentació del programa i dels integrants de la nova candidatura

• Votació
• Valoració de la junta sortint
• Precs i preguntes

Us animem a venir a l’Assemblea i si voleu, veniu una mica abans per fer més pinya, veniu a les 14h i farem un dinar de “traje”

Esperem la vostra assistència en una assemblea important on es decideix l’òrgan de govern de l’associació durant el període 2014 i 2015. L'assemblea és també ell punt de trobada dels socis i l’espai natural de debat on poder expressar les vostres propostes o inquietuds sobre l’Associació i el sector.

Els darrers tres presidents de l'Associació, Joan Ramon Graell, Joselito i Boni