Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > L’APCC organitza dues sessions formatives sobre les subvencions del Departament de Cultura a empreses de circ

Circus news

<< Other news APCC - 06/03/2014

L’APCC organitza dues sessions formatives sobre les subvencions del Departament de Cultura a empreses de circ

Divendres 14 de març a les 10h La Central del Circ acollirà una sessió informativa sobre els ajuts del Departament de Cultura per empreses de circ i dansa. La sessió està organitzada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APDC), amb la col•laboració del Departament de Cultura.

Més endavant, i en una data que es concretarà en breu, es farà una nova sessió sobre els ajuts del Dpt de Cultura adreçats a associacions.

En concret, es presentaran les següents línies d’ajut:
• Subvencions a activitats de circ de caràcter professional (empreses). Termini de presentació: 27 de març
• Subvencions a activitats de dansa de caràcter professional (empreses). Termini de presentació: 8 d’abril.
• Subvencions per a la infraestructura d'arts escèniques. Termini de presentació: 7 d’abril.
• Ajuts (reintegrables) a la distribució i explotació d'espectacles a Catalunya. Termini de presentació: 31 de març.
• Ajuts reintegrables a projectes culturals . Termini de presentació: 30 d’octubre.
• Subvencions per a l’assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals

Hi intervindran Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC, Goya Vivas, técnica de l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC, Àlex Pi, cap de finançament de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC i Natàlia Brunet, tècnica de l’àrea de mercats de l’ICEC. A la sessió es convida molt emfàticament als assistents a fer preguntes i resoldre qualsevol dubte.

Tots aquest ajuts estan adreçats a empreses, en totes les seves modalitats (autònoms, SL, SCP i cooperatives). Les associacions no s’hi poden presentar, excepte a l’ajut per a l’assistència i participació a fires.

La sessió és oberta a tots els professionals de circ i de dansa, i d’entrada gratuïta, però és obligatòria la inscripció prèvia aquí.

Amb la voluntat de facilitar al màxim les sol•licituds d’ajuts al sector, i per completar la proposta, l’APCC organitza el dilluns 17 de març una segona sessió pràctica. A la sessió les gestores culturals Jordina Blanch (Circulant, circ en moviment) i Teresa Iglesias (La Centraleta, connexions culturals) explicaran de forma planera com omplir una sol•licitud, elaborar un dossier i presentar el pressupost per aquests ajuts.

Aquesta sessió és oberta a tots els professionals de circ, tot i que té l’entrada té un preu de 3 euros pels no socis de l’APCC. El pagament es farà en efectiu el mateix dia però també cal inscripció prèvia en aquest link.