Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Comença el Festival Circ Cric al Montseny

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals

Comença el Festival Circ Cric al Montseny

Al Montseny som gent creativa, artísticament productius, avançats, amb empenta, i al Festival Circ Cric any  rere any intentem que aquestes característiques es facin presents.

Una programació completa, amb representació de totes les arts, amb diversitat d’estils, amb gent de casa, amb gent de lluny que són com de casa, amb circ cada diumenge, amb 3 fires d’espectacles, amb música,  amb teatre, amb gastronomia a la Carpa Cuinetes, en contacte amb la natura, al bell mig del Parc Natural  del Montseny, Reserva de la Biosfera. Aquest és un festival especial, per moltes raons, la primera pel lloc on el fem però la segona, amb tota seguretat, és per la gran disponibilitat dels que ho fan possible, els
nostres sponsors particulars, els artistes que hi participen. És gràcies a ells principalment que us podem fer arribar aquest programa, un any sí i un altre també, puntualment quan arriba el bon temps de la primavera.

Tenim una novetat important al festival 2014, la recuperació del Festival Internacional de Pallasses, que ja  fa uns anys van crear Tortell Poltrona i Pepa Plana, i que enguany de la mà dels mateixos, el Circ Cric i  Almazen recuperen per posar a l’abast de professionals i públic una mostra de les millors pallasses que treballen la comicitat femenina.

Estem contents, sempre ho estem, però enguany una miqueta més. Recentment el Instituto Nacional de las  Artes Escénicas y de la Música ens ha concedit el Premio Nacional de Circo 2013 per la nostra aportació al  món del circ a través d’una dilatada trajectòria… i també per “su constante e inteligente conjunción de  formas clásicas y modernas”. Així que no contents no, … estem ... molt contents !!!!

Ens agrada que vingueu, ens agrada mostrar-nos, ens agrada gaudir amb vosaltres… Ens agrada compartir, i i aquest és un premi que no ens sembla que l’haguem guanyat sols.

Estem contents! És gràcies a tots!
Gaudim‐ho junts!

Jaume Mateu i Montserrat Trias
Tortell Poltrona i Senyoreta Titat

El Festival inclou el nou espectacle