Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > En Ricardo Gallardo ens ha deixat

Circus news

<< Other news Circus - 12/05/2014

En Ricardo Gallardo ens ha deixat

El nostre amic Ricardo Gallardo va morir la nit de dissabte en un accident de moto. Ricardo, format a a la Universitat ARCIS de Santiago de Xile, i més tard a Bèlgica, Paris i Cuba, va formar amb Irina Zadek el duo Lavados amb el qual va participar a nombrosos festivals i cabarets a Holanda, Suïssa i Alemanya. A Barcelona, va crear amb Andrés Melero la companyia Deados, de la qual destaca la producció Kampingplatz, amb la qual han girat per nombrosos països.


Ricardo Gallardo, soci de l’APCC, era profesor de l’escola, de circ Rogelio Rivel, membre de la comissió artística de l’Ateneu Popular 9 Barris i col•laborador de La Central del Circ en diversos projectes, com els actuals Circoneta o Disparate!. Gallardo també va ser director de muntatges com el 15è Circ d'Hivern, l'espectacle Circumstàncies, pel qual va guanyar el 2011 el premi al millor director dels Premis de Circ de la revista Zirkòlika.
 

La cerimònia de comiat serà dimecres 14 de maig a les 15.30h al Tanatori de Sant Gervasi. La sala de vetlla estarà oberta dimarts a partir de les 6 de la tarda i dimecres i a partir de les 10h del matí, tot i que es recomana que, en la mesura del possible, la visita es faci només el dimecres.


Ricardo, moltes gràcies per la teva feina, la teva passió, el teu caràcter, la teva energia. La teva empremta queda en tots els alumnes que van passar per les teves mans, en els teus companys i col•laboradors, en els espectadors dels teus espectacles i projectes i en tots aquells que et vam conèixer.