Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > La Fira del Clown arriba a Vilanova de la Muga el 31 de maig

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals - 22/05/2014

La Fira del Clown arriba a Vilanova de la Muga el 31 de maig

El proper 31 de maig es durà a terme la 3a edició de la FIRA DEL CLOWN a Vilanova de la Muga. Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omplirà els carrers de la vila. Aquest festival va néixer amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats. Enguany la fira serà un Homenatge a Joan Montanyès el Pallasso Monti, que serà guardonat a títol pòstum amb el Guardó de Pallasso de l'Any 2014.
En el decurs del dia s'oferiran diferents tipus d'espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown. Hi haurà una quinzena d’actuacions distribuïdes en tres escenaris on hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom com La Bleda, Cia. Passabarret, Cirkonita, Sabannia, Dandy Clowns, Pep Callau o Pep Vila, entre d'altres.
Algunes de les novetats d’aquesta edició seran la Cursa de Sabatots, en què pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen i, el Curs d’Imbecil•litat que impartirà el reconegut clown i actor Pep Vila.