Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Els comerços de la Diagonal de Barcelona reten homenatge al món del circ

Circus news

<< Other news Circus - 19/06/2014

Els comerços de la Diagonal de Barcelona reten homenatge al món del circ

Aquest dijous 19 de juny, l’avinguda Diagonal de Barcelona entre els carrers Joan Güell i Entença, acollirà la segona edició d'intenz Diagonal de The Shopping Night Barcelona, una nit en què els comerços de la zona obren les seves portes i surten al carrer per oferir un festival de moda, gastronomia, cultura i oci. De 20h a 2h. la Diagonal oferirà un homenatge al circ, ja que a banda de les propostes i promocions especials que oferiran els comerços de la zona, hi haurà diversos espectacles i números circenses.
 

Pepa Plana n’és la padrina i actuarà a les 22 h als Jardins de Clara Campoamor, al costat de Pedralbes Centre, presentada per l’actriu i cantanta Itziar Castro.

Als Jardins Campoamor també hi haurà un espectacle de foc i focs artificials amb la companyia Xtrarradio les teles i el cèrcol aeri de Lorraine Gallen.

El Centre comercial Pedralbes Centre acollirà l’exposició fotogràfica Backstage Circus (fins el 30 de juny) i animació a càrrec d’un mim i un clown..

A l’escenari ubicat davant de Decathlon de la Illa Diagonal es podrá veure lainstal.lació El Carrilló de La Tal entre les 20 i 24h

Els Elegants faran dos passis del seu Cabaret Elegance (20.30h i 22h), acompanyats en el 2n passi de Maxi Shows com a conductor presentador. Serà a la plaça Valdivia.

Per últim, a l’espai Circorts es podrá veure la companyia Daraomai Zud.

També hi haurà números de circ en l’espai Circ privé, a Pedralbes Centre.

La producció de circ va a càrrec de La Centraleta, connexions culturals i Circulant, circ en moviment, així com de The Shopping Night, organitzadora de l'esdeveniment.