Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Aquest cap de setmana s'estrena Giracirc, el primer festival de circ de la Catalunya Central

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals

Aquest cap de setmana s'estrena Giracirc, el primer festival de circ de la Catalunya Central

Aquest cap de setmana neix un festival: el Giracirc. Especialitzat en circ, tindrà lloc al municipi de Collsuspina, a la nova comarca del Moianès. Hi haurà una quinzena d’activitats amb 4 grans espectacles, concerts, fira, màgia, una exposició fotogràfica de Pallassos Sense Fronteres, el cafè del circ i una zona d’acampada. Tots les actuacions són gratuïtes i l’organització espera la visita d’unes 800 persones durant els dos dies.

Entre la programació escènica destaca l’espectacle itinerant ‘L’home bala’ d’Albert Vinyes, els números de circ aeri i teatre ‘Entredos’ de la companyia Capicua, l’espectacle de malabars ‘Kompass’ de la Cia Saltoka i el muntatge de circ i música ‘Repartiendo Amor’ de la Cia Arritmados. També destaca el concert del grup Un gos Robant que s’acompanyarà de números de circ dels alumnes de l’Associació de Circ La Crica de Manresa.

El festival és organitzat per l’Associació Artística Desperta Espurnes amb la direcció artística de Moi Jordana cia de circ i el suport de l’Ajuntament de Collsuspina.

L'home bala, d'Albert Vinyes, un dels espectacles programats