Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Èxit de públic de la segona edició d'Extended Performance de La Central del Circ

Circus news

<< Other news Circus

Èxit de públic de la segona edició d'Extended Performance de La Central del Circ

L'últim cap de setmana, el públic va omplir dues nits seguides la sala de la Central del Circ on se celebrava la segona edició d'Extended Performance. En un ambient intimista, quatre companyies en residència van compartir extractes de les seves obres en procés de creació. Va ser un moment únic que va permetre al públic veure de primera mà el treball dels artistes i poder parlar i comentar després el que havien vist. En aquesta edició, estava present la Cia. Circo No Ato, del Brasil, la cia MRMRBros, que va arribar a La Central del Circ d'Alemanya i Noruega i quiepresentava "Not Gay" un combinat de malabars, màstil, mà a mà, música en viu, tot ple d’humor.


L'Amer, l'Àfrica i en Pablo de la Cia. Circ DO, estaven també damunt de l’escenari, on van representar part de la seva obra "Buit", un espectacle de mà a mà guanyador del 1r premi Off 2015 al festival Circada de Sevilla.


Dulce Duca va transportar els espectadors al seu món oníric amb la seva peça "Um Belo Día", una proposta que incorpora el malabar, la manipulació i els equilibris de masses amb un llenguatge corporal únic.

I per tancar l'espectacle, el públic va riure molt amb "Karma" de la companyia GÜD Factory i les seves aventures al trapezi Washington.