Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > El màster de Gènere i Comunicació de la UAB tracta el tema del circ i el gènere

Circus news

<< Other news Circus

El màster de Gènere i Comunicació de la UAB tracta el tema del circ i el gènere

El màster de la UAB dedicat a analitzar les relacions entre Gènere i Comunicació analitzarà també les relacions entre el circ i gènere a través de les clases de l’artista i autora de circ Elena Zanzu.  El màster està dirigit  a periodistes i professionals d’altres àmbits com comunicacio audiovisual o humanitats que vulguin treballar la comunicació des de la perspectiva de gènere.

Elena Zanzu espera que la seva  participació en aquest màster serveixi per desenvolupar consciència de gènere en el món del circ, així com difusió del circ en sí mateix en el món del periodisme i la comunicació. Zanzu, secretària de l’APCC, és també la responsable de l’apartat de gènere dins de l’entitat. Per qualsevol suggeriment, informació o pregunta us podeu posar en contacte amb ella a través del mail elenazanzu@gmail.com.

El màster de la UAB està dirigit per les professores Joana Gallego i Isabel Muntané, especialistes en aquesta disciplina, i vol oferir una sòlida formació teòrica i pràctica per poder incorporar la perspectiva de gènere a la comunicació. Els diferents mòduls i assignatures cobreixen la formació en tots els formats informatius (premsa escrita, ràdio i televisió) així com la publicitat, el cinema, el còmic o les sèries de televisió

Related links