Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > El Festival Buuuuf!!! porta clowns i bufons a Alcoletge

Circus news

<< Other news Fairs and Festivals

El Festival Buuuuf!!! porta clowns i bufons a Alcoletge

La ciutat lleidatana d’Alcoletge acollirà per segon any el Festival Buuuf! Festival de pllassos i bufons “a la gorra”, coincidint amb el cap de setmana del Dia Mundial del Circ, el 16 d’abril. Entre d’altres, del 15 al 17 d’abril es podran veure espectacles de clowns com els de les companyiese Katraska cia, Professora Karoli, Oriolo o Claret Clown.

A més del 12 espectacles oficials que sumaran un total de 22 funcions, també hi ha una secció Off, amb 7 espectacles més. També s’ha organitzat un taller de formació, una conferencia taller impartida per Moncho Borrajo, un taller de clown amb Pasqual Bergamotto i una instal•lació en què es visionaran espectacles de pallassos i bufons d’arreu del món. Durant els dies del festival està previst que s’organitzi també un concurs de fotografía i hi haurà una zona amb mercat firaire.


El certamen tindrà lloc a les places d’Alcoletge, i està organitzat per KKLOWN CARRER, promotor de pallassos, i també hi col•labora l’Ajuntament d’Alcoletge. Està pensat per a tots els públics i també per al públic adult.

En l'enllaç adjunt podeu consultar tota la programació.