Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Cirquet Confetti a la 11ena edició de Posat la gorra

Compañia:
Cirquet Confetti
Inicio:
9 de junio de 2013
Final:
9 de junio de 2013
Dirección:
Portaventura
Precio:
18 euros (entrada tot el dia al Parc, espectacles i la gorra)

El proper 9 de juny es durà a terme la 11ena edició de “POSA’T LA GORRA” a Port Aventura.
És un acte per donar a conèixer la realitat de les famílies amb infants amb càncer i per obtenir recursos per mantenir la casa dels Xuclis i garantir els serveis que fins ara ofereix l’AFANOC a totes aquestes famílies.
Durant el dia hi haurà diferents actuacions per part de la Cia Cirquet Confetti, Pallassos sense Fronteres, Aprodisca Batuke, Bandarra Street Orkestra i els Geganters de Reus. Els presentadors d’aquest event seran Fermí Fernandez i Oriol Grau. I durant tot el dia se celebrarà una Gimkana.
 

La cia Cirquet Confetti
Cirquet Confetti fa més de 27 anys que provoca somriures a través de cercaviles, tallers de circ, espectacles familiars, espectacles itinerants i espectacles de carrer.
Emmarcat dins les tendències del nou circ, ha creat espectacles per a tots els públics, còmics i poètics, amb una acurada estètica. Un circ ple d’emocions, sovint explicades a través del llenguatge clown i amb música en directe.
Els nous projectes de Cirquet Confetti contemplen seguir combinant disciplines pròpies del circ tradicional com són el clown i els malabars amb el llenguatge musical i les arts visuals i plàstiques. Tot dins el marc de la contemporaneïtat i de les noves tecnologies implícites en l’art del nostre temps i la pròpia divulgació d’aquest pensament contemporani que sovint no és prou representat en els espectacles per a públic familiar.
Els personatges del Cirquet Confetti es prenen la vida amb sentit de l’humor i així ho transmeten en els seus espectacles, per a totes les edats i somriures.
 

El dia 9 de juny la companyia Cirquet Confetti participarà en aquest acte amb un combinat de diversos números amb una primera part dedicada al circ (tècniques de malabars, equilibris, màgia, etc.) i una segona part de pallasses, tot això amb música en directe.

Actuaran:
Anna Confetti: directora de la companyia i pallassa
Gea Boersma: músic i pallassa