Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Ètica de Patricia Pardo a Buenos Aires

Compañia:
Patrícia Pardo
Inicio:
18 de octubre de 2013
Final:
18 de octubre de 2013
Dirección:
TEATRO EL DESGUACE. CICLE IBEROAMERICÀ
Lugar:
BUENOS AIRES

La base estètica del treball beu del número clàssic clown “cap sobre safata” per vomitar, a més, un discurs delirant sobre ètica versus moral i sobre creació versus determinisme.

Després, mentre tatuen Patrícia, dirigirà una classe d'escriptura, i el públic produïrà definicions oximoròniques d'amor, infidelitat, solitud o dignitat.

"Haurien d’empressonar els professors que ens lligen resums de Rousseau? Es pot identificar amb la mateixa claredat un orgasme d’un comportament ètic? Pot la creació allunyar-nos del determinisme i apropar-nos a la dignitat? Pot algú amb l’estòmac ple donar-nos lliçons? Si la societat no vol delinqüents i els policies els arresten, la societat vol policies?"

Patrícia Pardo investiga la coexistència entre l’expressió circense tradicional i el llenguatge contemporani: gags clàssics però també imatges metàfora; habilitat i humor no només com a finalitat sinó com a mitjà; ficció i realitat; transgressió però fragilitat.

“Els personatges que confegeix Patrícia Pardo són bèsties com la vida mateixa. I divertits. I malparlats. I punks, surrealistes, patètics, sentimentals. I més coses. En fa plastilina. Metàfora.” (Núria Cadenes, El Temps)