Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Rhum de Joan Montanyès, Martí Torras i Jordi Martínez al Festival Grec

Inicio:
24 de julio de 2014 - 21:00h
Final:
26 de julio de 2014 - 21:00h
Precio:
18€

El Grec ret homenatge al desaparegut Joan Montanyès, «Monti», posant en escena l’espectacle en què treballava quan va morir l’any 2013: una reflexió sobre l’ofici de fer riure que parteix de la figura d’un pallasso del principi del segle XX.

Enrico Jacinto Sprocani (1904-1953), més conegut amb el nom de Rhum, va ser un dels grans pallassos de la primera meitat del segle XX. Amic del cineasta Jacques Tati, amb qui va rodar un film el 1935, era conegut per la seva habilitat extraordinària per a la improvisació. Però, com la de tants pallassos, la seva vida era desgraciada i la seva personalitat, turmentada. La figura d’aquest artista és el punt de partida de l’espectacle en què treballava Joan Montanyès, «Monti», pallasso i creador de Monti i Cia., quan va morir el maig de 2013. La seva desaparició va privar els espectadors d’aquest muntatge que finalment s’estrena al Grec gràcies a la complicitat del director i dramaturg Martí Torras, amb qui Monti estava treballant en aquells moments, i de l’actor Jordi Martínez. Tots dos han fet realitat Rhum, un homenatge a l’ofici de pallasso on hi ha tendresa, humanitat, poesia i gamberrisme a parts iguals. L’espectacle, que posteriorment farà temporada al Teatre Lliure, disposa de la participació d’un planter d’artistes que van del pallasso Oriol Boixader «Oriolo» al músic Pep Pascual, entre d’altres.

Una producció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Velvet Events.

Amb la col·laboració de la Nau Ivanow, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Montmeló i el Teatre Lliure.

Agraïments: Comediants, CAET-Centre d'Arts Escèniques de Terrassa

Gratuït amb el carnet del Club Super3.

Aquestes entrades s'adquireixen directament a les taquilles.
 

El desaparegut Monti és homenatjat en l'espectacleFoto: David Ruano El desaparegut Monti és homenatjat en l'espectacleFoto: David Ruano