Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

De pas de La Industrial Teatrera

Inicio:
22 de febrero de 2015 - 19:00h
Final:
22 de febrero de 2015
Dirección:
actoria d’Arts Escèniques de Banyoles

Coincidint amb el Curs de Circ organitzat per l’Aula de Teatre de Banyoles, s’ha programat pel proper diumenge, a la Factoria d’Arts Escèniques De Pas, un espectacle sobre el cicle de la vida en clau de clown, a càrrec de la companyia catalanomadrilenya La Industrial Teatrera. Aquesta proposta de circ i pallassos va rebre els Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2012 a la millor direcció i a la millor posada en escena.

De Pas, fa la metamorfosi de quan comença el sorteig de la vida… neixes, i trobes tot un món per descobrir, un món per córrer i girar… Passa el temps, passen els anys i ja no tens temps per jugar… i bufa el vent, el vent de la casualitat, que et fa sentir pessigolles, que t’empeny, que et porta i se t’emporta i, potser, amb una mica de sort, et farà ballar, potser et farà sentir papallones a la panxa… i el món continuarà girant tot i que de vegades el vulguem fer parar.

La Industrial Teatrera és un mestissatge catalàmedrileny que sorgeix a partir de la trobada l’any 2002 entre Jaume Navarro i Mamen Olías: dos artistes amb un gran bagatge professional, que es proposen divertir i divertir-se, per arribar al públic a través de la rialla, el somriure i les emocions. Per aconseguir-ho, utilitzen no només tècnica interpretativa, sinó també tècniques de circ i teatre de carrer, especialitzant-se sobretot en el clown.

La Industrial Teatrera ha portat el seus espectacles per tota la península, França, Itàlia, Holanda, Estats Units, Santo Domingo i Mèxic.

Un espectacle per a tots els públics que ens farà pensar en el sentit de la vida.

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 18:45 h.)