Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Formación

Circ en família a La Circoteca

Inicio:
1 de marzo de 2015 - 11:00h
Final:
1 de marzo de 2015
Precio:
5€ (inclou un adult i un infant) 1€ més per cada “membre extra” de la família

Aquest proper diumenge, 1 de març, La Circoteca de Valls tornarà a omplir-se amb la que s’ha convertit en una de les activitats familiars més destacades de les que ofereix la companyia de circ vallenca Passabarret al seu propi centre. El “Circ en família” és un taller de gran format que es posa al servei de les famílies perquè pares i fills puguin aprendre conjuntament diferents tècniques de circ. La passada edició, feta el primer diumenge de febrer, va reunir a més de 75 persones, omplint l’espai de gom a gom.

Cada any, La Circoteca realitza tres Circ en família, tot coincidint amb el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril. Es tracta d’una iniciativa que va començar a l’espai de circ Tub d’Assaig de Terrassa i que ben aviat es va fer a Valls i, posteriorment, a pràcticament tots els Espais de Circ de Catalunya. Durant el matí del primer diumenge de cada mes, les portes del centre s’obren i es convida a pares i fills a jugar plegats, bo i fent circ.

El centre de Valls La Circoteca, realitza aquesta activitat des de fa dos anys, sobretot durant l’hivern i la primavera, i ofereix un taller de gran format amb equilibris, malabars, elements de psicomotricitat, trapezi o tel•les d’una manera no dirigida. “El que volem és que les famílies juguin i practiquin… no que surtin d’aquí convertits en grans artistes, sinó havent passat una bona estona fent-se passar per un dia en artistes de circ en actiu”, comenta la Dèlia Batet, responsable de La Circoteca. “Hi ha gent més hàbil i d’altres que no ho són tant, però veure grans i petits jugant plegats és una experiència molt divertida”, afegeix.

Aquesta proposta està dirigida a tot tipus de famílies i grups, i es fa en horari de matí, de 11h a 13h. El preu de l’entrada és de cinc euros, que inclou a un adult i un infant, i un euro de més per cada “membre extra” de la família. “Són preus populars perquè el que pretenem és que la gent vingui i conegui el circ”, explica Batet, “i el circ és acció… per això està bé aquesta activitat que equipara a pares i fills en unes rutines poc habituals”. Això sí, qui s’hi vulgui apuntar pot fer-ho adreçant-se a la companyia (per telèfon, o mitjançant el web de la companyia o les xarxes socials) i reservant, doncs es tracta d’una activitat amb molta afluència i l’aforament és molt limitat. La puntualitat és imprescindible.
 

Enlaces relacionados