Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Plecs, al Teatre Principal de Terrassa

Compañia:
Enfila't
Inicio:
27 de noviembre de 2011
Final:
27 de noviembre de 2011
Dirección:
Teatre Principal de Terrassa
Lugar:
Terrassa
Precio:
14€
Descuento:
25% a taquilla presentant el carnet de soci

PLECS, una delícia per a grans i petits, tanca al Teatre Principal de Terrassa la programació 2011 del CAET

La companyia Enfila’t uneix circ, acrobàcies, humor i música en directe en un espectacle amb el paper com a protagonista.

Plecs va ser l’espectacle revelació de Trapezi 2010, la Fira de Circ de Catalunya. Es va estrenar al TNC, on immediatament va exhaurir les localitats, i es va consolidar com un dels millors espectacles de la temporada, obtenint el I premi Zircolika. Des de llavors, no ha parat de girar per diferents escenaris i festivals de teatre tant nacionals com internacionals, i el CAET el fa arribar a Terrassa per tancar la seva programació familiar pel 2011.

L’obra, definida per molts crítics, professionals i espectadors com una petita perla, és un d’aquells espectacles que sorprenen per la seva originalitat i, sobretot, per la seva bellesa. Val a dir que tota l’escenografia està construïda íntegrament de paper!

Un teló gegant escup els quatre protagonistes: un músic i tres acròbates que es troben en un escenari de paper. Movent-se entre cordes, tecles, tubs i tisores, els personatges juguen amb l’equilibri i el desequilibri, tot intentant seguir el ritme de la música. Plecs vol ser una metàfora de la vida, i és que ens obstinem a creure que aquesta és com una partitura ja escrita, però a cada plec ens sorprèn, ens colpeja.

Manolo Alcántara, el director de muntatge, explica que a Plecs tot s’ha creat des de zero i neix de la feina conjunta de músics, actors, acròbates i equilibristes. “Juguem amb la debilitat del paper, que si vols el pots trencar amb dos dits, i amb la força que té quan el trenes” explica. En resum, poesia visual molt recomanable per a tots els públics.


 

Enlaces relacionados