Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

El banquet amb Jorge Albuerne i Oriol Mula

Compañia:
nunArt
Inicio:
11 de abril de 2015 - 20:00h
Final:
11 de abril de 2015 - 22:00h
Dirección:
Telègraf 67-71 [M] Guinardó-Hospital de Sant Pau [B] H6, 32, 39, 55
Lugar:
Barcelona
Precio:
10€ (socis APCC i AdpC 8€)

El Banquet és una experiència escènica de grup dirigida per Laura Vilar i Miquel Barcelona. Cada Banquet és únic i el celebrem un cop al mes a nunArt Guinardó.
El Banquet segueix una recepta amb 7 intèrprets fixes i dos convidats, un músic i un escènic, que canvien cada mes. Amb els convidats hi assagem un sol dia i els demanem tot de deures que tenen un impacte directe en El Banquet.
El músic és l’encarregat de fer la banda sonora. Per fer-ho, té diferents ingredients: un vals, un ambient a tres notes i un text comú per tots els Banquets que es diu “El foraster”.
En el cas del convidat escènic, és l’encarregat de decidir com es rel·laciona amb nosaltres l’arrel, un element indispensable de El Banquet.
Dit això, et deus estar preguntant quin ingredient ets tu en El Banquet. Només et podem dir que el sentit de El Banquet es magnifica com més persones siguem, per tant, n’ets una part indispensable. Véns?

Amb Jorge Albuerne i Oriol Mula

2 passis, a les 20h i les 22h

Direcció Laura Vilar i Miquel Barcelona · Intèrprets Miquel Barcelona, Santi Carcasona, Gisela Creus, Clara Llobet, David Novoa, Laia Santanach i Laura Vilar
Fotografia Clara Bes · Vídeo Laura Carrau · Regidoria Quim Vilagran