Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Formación

Pedagogia Lúdica Del Circ

Compañia:
Circmenut / Encirca´t
Inicio:
21 de noviembre de 2015
Final:
22 de noviembre de 2015
Dirección:
C/Toló 8-18
Lugar:
Mataró
Precio:
60€
Descuento:
50€

Monogràfic d'iniciació a les arts del circ i a les seves possibilitats educatives. Es donaran eines per poder introduir el tema del circ en un context lúdic i educatiu a través de la pràctica de les tècniques base del circ: acrobàcia, malabars, equilibrisme i tècniques aèries, amb la combinació de jocs d’expressió corporal i posada en escena.

Introduirem conceptes bàsics sobre pedagogia i didàctica, metodologies i dinàmiques de grup. S’analitzarà la planificació de sessions i avaluacions, la seguretat tècnica i pedagògica per evitar males pràctiques i prevenir lesions. Programa detallat del curs

Dirigit a: 
monitors, animadors, directors i educadors de lleure, educadors i treballadors socials, mestres i persones que vulguin ampliar les seves eines i recursos pedagògics per treballar en l'àmbit infantil i juvenil.

Places:
mínim 10, màxim 18.

Impartit per:

Andrea Martínez, animadora sociocultural, professora de circ i circ social,  formadora de formadors i artista.
Formada artísticament a l'Escola de Circ Rogelio Rivel, Escola de Circ Carampa, Escola de circ Charivari.... Rep formació pedagògica mutlidisciplinar a càrrec de Giocolieri ed Dintorni, del Cirque du Monde, de l'Associació Francesa de circ adaptat (AFCA), i de l'Ateneu Poular de Noubarris, entre d'altres.
Fundadora del Circ Menut, i cofundadora i responsable de formació de l'Escola de Circ d'Encirca't: L'Esplai de Circ, a Arenys de Munt.  
Treballa en l'àmbit de la descoberta, aprenentatge del circ, amb infants, joves i adults, tant  a l'educació en el lleure com en l'educació formal, així com en l'àmbit social, treballant amb col·lectius en risc d'exclusió social.  
Col·labora amb la comissió de formació de l'Apcc i ha participat de la programació de cursos de formació de formadors.

Dates: 21 i 22 de novembre

Horari: dissabte de 10h a 14h i de 15h a 19h // diumenge de 10h a 14h // total 12 hores

Enlaces relacionados