Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Formación

Com estructurar números de clown

Compañia:
ESCOLA DE CLOWN DE BARCELONA
Inicio:
23 de abril de 2012 - 10:00h
Final:
28 de abril de 2012 - 19:00h
Dirección:
CAL CLOWN, 17773
Lugar:
PONTÓS, GIRONA
Precio:
400€
Descuento:
10%

COM ESTRUCTURAR NÚMEROS DE CLOWN

23 – 28 Abril
Professor: Jon Davison
Preu:400€ (inclou curs, de 6 a 9 hores diàries, allotjament en habitacions de 4 persones com a màxim; 3 menjars vegetarians diaris més un “snack” a mitg matí i un altre a mitja tarda; internet wifi i l´ús de totes les facilitats de Cal Clown, casa i carpa i exteriors, dia i nit)
Arribada: 22 d'abril a les 20h a l'estació de tren de Figueres
Sortida: 28 d'abril a les 19h (variable segons les necessitats del grup)
Cal portar: sac de dormir i coixí, tovaiola per la dutxa,nas vermell amb elàstic (l'Escola té a la venda per 3€), roba còmoda per a classe, calçat per caminar pel camp.


Aquest curs està enfocat en les ‘normes’ i formes de la comèdia i en el que fa que funcioni l´humor. Mirarem ‘1001 formes’ de crear i donar forma als gags i números. Com a fonts d'inspiració aprofitarem els coneixements de construcció de gags que heretem dels mestres del passat i present. Treballarem amb idees creades durant el curs a més de números i idees ja existents, que poden provenir del curs anterior (Com Generar Números de Clown), o del repertori de l'alumne. En cada cas l'objectiu serà trobar la millor forma del número perquè tingui el màxim d'efecte humorístic en el públic. I el més important: mirarem com combinar aquests coneixements amb el teu propi Clown, i com crear números ben construïts sense perdre l'espontaneïtat del teu Clown personal. Et portaràs a casa una àmplia gamma de possibilitats de creació i ressolució de números.


Un curs pràctic en un entorn idíl·lic amb passejos matutins pels boscos meravellosos.

Forma d'inscripció:realitzar l'ingrés de la quantitat del curs en el compte de l’Escola, 2038-8919-20-3000047202 (Caja Madrid), indicant el teu nom, i enviar un email a aquesta adreça per confirmar els detalls de la teva arribada i estada