Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Maravillas, 16è Circ d'Hivern

Compañia:
Família Bolondo
Inicio:
12 de mayo de 2012 - 18:00h
Final:
12 de mayo de 2012 - 19:00h
Dirección:
c/ Joventut, 4-10
Lugar:
TEATRE JOVENTUT, L'Hospitalet de Llobregat

Maravillas, 16è Circ d'Hivern és un espectacle que, en to de paròdia i amb molta irreverència, barreja estils i trenca les barreres artístiques de l'increïble món del circ. S'hi explica la fantàstica aventura d'una família, tercera generació d'artistes de circ, hereva de tota una tradició que, després de perdre la seva carpa i de veure com el món de l'espectacle avança a passes de gegant, decideixen intentar adaptar-se als temps que corren i a les noves tendències sobre l'escenari.
Per intentar descobrir què és el que transcendeix avui dia en el món de l'espectacle donaran un salt cap al desconegut, fent tots els intents possibles, per fusionar l'antiguitat amb la modernitat.

Es tracta d'una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu format per diferents artistes que provenen de companyies diverses de circ, com Los 2 Play, Cie. Morosof, Maxishows o Los Gingers i que han col·laborat amb companyies com Circ Cric, Zimmermann-De Perrot, entre d'altres. Les tècniques que trobem a l'espectacle són acrobàcies aèries, màgia, malabars i molt de swing.