Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Taller

Circ en Família a la Circoteca de Valls

Compañia:
La Circoteca de Passabarret
Inicio:
3 de marzo de 2019 - 11:00h
Final:
3 de marzo de 2019 - 13:00h
Dirección:
Ctra d'Alcover, 8
Lugar:
Valls

El Circ en família és un taller de circ obert a les famílies que es realitza a l'interior de La Circoteca. Es tracta d'una proposta creada pel Centre de Creació Tub d'Assaig de Terrassa i a la que s'han anat sumant diferents espais de circ membres de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC). La Circoteca s'hi suma des del 2013 amb la intenció d'oferir una alternativa lúdica vinculada al circ, d'àmbit familiar, a més de donar a conèixer la resta d'activitats del nostre espai.

Obrim les portes de les nostres instal·lacions perquè infants i adults compartiu una estona descobrint diferents disciplines circenses. Un taller d'investigació lliure obert a totes les edats.

Nosaltres posem l'espai i el material específic de cada tècnica. Vosaltres, la imaginació i les ganes de desenvolupar les vostres habilitats en família.

Preu: 5€ per família (inclou un adult i un infant). Suplement d1€ per cada "persona extra"  de la família. La ràtio màxima és de 4 infants per adult.

Els Circ en Família es realitzen el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril i en horari de matí (d'11.00h a 13.00h).

Aquest format de taller, també es realitza de forma privada a particulars que volen celebrar així algun aconteixament: aniversaris, etc...

Enlaces relacionados