Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Agenda de Circo de Catalunya

Agenda de Circo de Catalunya

<< Otras Espectáculo

Udul de Los Galindos a Calldetenes

Compañia:
Los Galindos
Inicio:
4 de febrero de 2022 - 20:00h
Final:
4 de febrero de 2022 - 21:00h
Dirección:
Auditori Teatre
Lugar:
Calldetenes

Circ d’entranya, visceral i simple. Udul. Crit llarg de veritats incontrolables.

L’espectacle de circ es desenvolupa a la iurta de Los Galindos, una petita carpa que confereix a aquesta companyia de circ una entranyable proximitat, amb una distribució del públic en 360º entorn de la pista circular que s’instal·larà al bell mig de la plaça Onze de Setembre.

“L'estranyesa s'imposa, a la recerca d'una naturalitat singular, de la quotidianitat inesperada, de la lògica suspesa".
"[...] No volien deixar se vèncer per la indiferència, els agradava obsessionar se en afers il·lusoris i proeses poc probables. Les limitacions físiques esdevenien un divertiment i un repte a extrapolar.
Qualsevol pretext per a superar el ridícul, tot afer que provoqués estranyesa i pertorbés l'ordre establert de la lògica de les relacions humanes, era benvingut a les seves festes i funcions, volien viure per riure, riure per sorprendre's i sorpreses que els deixessin muts, meravellats de bellesa o desconeixença [...]”.

Los Galindos són un referent del circ català. Des de l’any de la seva fundació, el 1991, han portat a terme un exercici de recerca, investigació i redescobriment d’un estil propi dins el llenguatge universal del circ. Han estat pioners en la incorporació del trapezi volant en espectacles de circ de carrer i tenen projecció mundial.

Premi Nacional de Cultura 2016 (Generalitat de Catalunya)

Enlaces relacionados