Exposició "Papers de Circ" de Professor Karoli a Menorca

Inicio:

Final:

Pati de sa LLuna, El Convento de San Diego. Carrer des Banyer, s/n, 07730 Alaior, Menorca

L'Exposició "Papers de Circ" ha guanyat el premi Zirkolika de Millor Projecte de Circ de Catalunya 2018 que corre a càrrec del Professor Karoli, artista circense i coleccionista de circ, i fundador d'una companyia especialitzada en teatre-circ, amb una història de 36 anys.
 

L’exposicióPapers de Circ està pensada com una distracció visual, però és també un intent d’aprofundir en l’univers circense. Papers de Circ vol ser una panoràmica general de les arts de la pista i, especialment, de tot allò relacionat amb la publicitat i la  promoció d’artistes, empreses o espectacles. Recull una àmplia mostra de postals, programes de mà, segells, revistes, targetes de visita, cromos, pintures i programes de cinema en un conjunt que, sense pretendre ser exhaustiu, explicita abastament la iconografia i els codis característics d’una art escènica que ha estat influenciada per les diverses tendències de les arts plàstiques dels segles XIX i XX.

Aquesta exposició és el resultat de moltes hores de recerca de material. Recull el llegat de moltes vides plenes d’il·lusió i d’entusiasme pel circ, vides que s’han apagat durant aquest segle però que, amb tots els honors,  formen part d’aquest mil·lenni.


 


Compartid este evento