Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > L’APCC ha preparat l’agenda del Dia Mundial del Circ 2017

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC

L’APCC ha preparat l’agenda del Dia Mundial del Circ 2017

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya prepara de cara al mes d’abril l’agenda d’activitats organitzades a Catalunya amb motiu del Dia mundial del Circ. De cara a donar a conèixer  i difondre tots els actes, l’APCC demana la col•laboració d’espais, escoles, teatre i  entitats perquè ens facin arribar fins el 28 de març la informació de les activitats de circ previstes del 8 al 23 d’abril. En aquest enllaç trobareu un formulari amb les dades que necessitem. L’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques, tal com s’ha fet en altres ocasions.


Com en d’altres ocasions, l’ agenda que es podrà consultar online i també hi haurà una versió impresa que es repartirà a diferents teatres i espais on es programin activitats.


Celebració a Catalunya el 22 d’abril a l’Ateneu Popular de 9Barris
Enguany la celebració del Dia mundial del Circ serà de manera oficial el 15 d’abril, segons ha establert la Federació Mundial del Circ. A nivell de Catalunya, i com que el 15 d’abril és dissabte de Setmana Santa, l’APCC ha decidit que celebrarà la lectura del manifest reivindicatiu del Dia Mundial del Circ el dia 22 d’abril, en el marc de l’acte que organitza l’Ateneu Popular de 9Barris de Barcelona, afegint-se als actes de celebració del 40 aniversari de l'equipament.


L’APCC ja ha encarregat també la redacció d’aquest manifest a un/a professional del circ per tal de donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions.